Hi has tres tipus d´incontinència urinària en la dona:

  • Incontinència urinària d’esforç (IUE) és la pèrdua d’orina que es produeix al realitzar un esforç com riure, tossir, esternudar, cantar, córrer, etc. En els casos més severs es pot produir fins i tot al caminar o al posar-se dempeus. Aquest tipus d’incontinència urinària sol ser més freqüent al post part i abans de la menopausa.
  • Incontinència urinària d’urgència (IUU) és una sensació sobtada i incontrolable de desig d’orinar (sense estar fent cap tipus d’esforç). Sol provocar que la persona orini molt sovint i les ganes d’orinar no es corresponen amb la quantitat.
  • Incontinència urinària mixta és la combinació de la incontinència d’esforç i la incontinència urinària d’urgència.

Al Centre Oliva Gorgori el podem ajudar a solucionar les seves pèrdues d’orina enfortint i treballant el sòl pelvià i la cingla abdominal i moltes vegades simplement millorant els hàbits de micció.

En aquesta pàgina web volem facilitar una orientació sobre la fisioteràpia. En cap cas pretenem fer un diagnòstic mèdic de la seva patologia. Per a més informació es pot posar en contacte amb nosaltres a través de la web o per telèfon.